JE WIST WAAR JE AAN BEGON! BEN JIJ OOK EEN PLUS-OUDER?
Datum: 4 maart 2018 in Kapellen

Ben jij zelf ook een plusouder, meer-mama of papa, stiefmoeder –of vader?  Plus, meer of stief ben je wel maar je bent geen mama of geen papa.

Toegegeven, het is niet evident.  Vanuit mijn eigen ervaring als partner van een man met 2 kinderen uit een vorige relatie, heb ik geen evidente weg gekozen.  Het was soms ploeteren en mijn ego werd flink op de proef gesteld.

Een plaatsje zoeken in de nieuwe gezinssituatie, bedenken welke waarden wij gezamenlijk belangrijk vonden…tja het is een geven en nemen. Omgaan met de ex partner, scheef bekeken worden of lucht zijn, geen erkenning krijgen…

Maar ik kan niet zeggen dat ik wist waar ik aan begon!  Dat weet niemand.  Er bestaat ook geen scholing voor.  Het gaat met vallen en opstaan.  Een veelheid aan emoties!  Hoe kan je deze plaatsen?  Ik kan nu zeggen dat ik dankbaar ben voor alle lessen die ik meegekregen heb.  Het heeft mij verrijkt als persoon.  Het heeft mij mee gemaakt tot wie ik nu ben.

Het heeft me doen realiseren dat we allemaal mensen van vlees en bloed zijn.  Dat we geen supervrouw of superman zijn!  Maar dat we wel naar eigen vermogen ons best doen!
Deze workshop richt zich tot:

* Mensen die een partner hebben met kinderen uit een vorige relatie.
* Mensen die naar hun krachten willen kijken.
* Mensen die van elkaar willen leren door met elkaar te delen.
* Mensen die moedig zijn om deze uitdaging aan te gaan!
* Mensen die het taboe durven doorbreken.

Ben jij zo iemand? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Duur: 10h – 15h

Samenkomst: 9h30. Bedankt alvast om tijdig aanwezig te zijn.

Inbegrepen: middagmaal, koffie, water en thee (ook tijdens de pauzes)

Inschrijven via info@home4coaching.be

Jouw inschrijving is pas definitief bij het overschrijven van het volledige bedrag op het rekening nummer: KBC BE93 733-0291619-67